Matkailua Loimaan seudulla

torstai 10. toukokuuta 2012

J I H U U U U U U U……………..UUUUUUU!!!!!!!!!!!!


Kuva: Eveliina Toivola
Kyllä eilinen koripallo-ottelu Loimaan liikuntahallilla nostatti otteluisäntien karvat pystyyn jännityksestä, sai kädet rakoille taputtamisesta ja äänen karheaksi kannustamisesta. Vihreä Kolmio ei voi muuta kuin sydämellisesti onnitella Loimaan Bisonsia mahtavasta ottelusta ja Suomen Mestaruudesta.
Meillä oli suuri kunnia toimia tässä finaaliottelussa otteluisäntinä yhdessä Yrityskolmion ja Ypäjän kunnan kanssa. Saimme palkita ottelun parhaat pelaajat, jotka tällä kertaa olivat molempien joukkueiden kapteenit: Joensuun Katajasta Petri Virtanen ja Loimaan Bisonseista Jeb Ivey. Muistimme pienillä lahjoilla myös mahtavia valmentajia Greg Gibsonia Bisonseista ja Ville Kakkoa Hurrikaaneista.
Vihreässä Kolmiossa on jo monta vuotta puhallettu yhteen hiileen matkailun puolesta, mutta kyllä meilläkin olisi vielä paljon opittavaa tuosta yhteispelistä, joka onnistuneesti on saatu toteutettua Hurrikaanissa ja Bisonsissa. Kuten pallopeleissä, on asia myös matkailussa, että yksi pelaaja ei yksinään pysty viemään joukkuettaan mestaruuteen, vaikka olisi kuinka hyvä, vaan siihen tarvitaan joukkueellinen pelaajia, jotka tekevät työtä yhteisen menestymisen puolesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti